Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
page_banner

Kabar

  • Napa print flatbed UV minangka dhaptar blanja ing industri

    Jajak pendapat Width Width 2021 saka profesional cetak format lebar nemokake manawa meh sapratelon (31%) ngrancang kanggo nandur modal ing printer flatbed UV-curing ing sawetara taun sabanjure, nempatake teknologi ing ndhuwur dhaptar tujuan tuku.Nganti saiki, akeh bisnis grafis bakal nganggep iki ...
    Waca liyane
  • Apa Sing Bakal Ngaruhi Kualitas Pola Transfer Dtf

    1.Print head-salah sawijining komponen sing paling penting Apa sampeyan ngerti kenapa printer inkjet bisa nyithak macem-macem warna?Tombol iku papat tinta CMYK bisa dicampur kanggo gawé macem-macem werna, printhead minangka komponen paling penting ing sembarang printing proyek, kang jinis printhead digunakake gedhe ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan lan Kaluwihan Printer Inkjet

    Printing inkjet dibandhingake karo printing layar tradisional utawa flexo, printing gravure, ana akeh kaluwihan sing bakal dibahas.Inkjet Vs.Screen Printing Screen printing bisa diarani cara printing paling tuwa, lan digunakake akeh.Ana akeh watesan ing printing layar.Sampeyan bakal ngerti ...
    Waca liyane
  • Bentenipun Antarane Solvent lan Eco Solvent Printing

    Printing solvent lan eco solvent biasane digunakake ing sektor pariwara, umume media bisa nyithak nganggo solvent utawa eco solvent, nanging beda-beda ing ngisor iki.Tinta pelarut lan tinta pelarut eco Inti kanggo percetakan yaiku tinta sing digunakake, tinta pelarut lan tinta pelarut eco...
    Waca liyane
  • Masalah lan Solusi Printer Inkjet Umum

    Masalah 1: Ora bisa dicithak sawise kartrij dipasang ing printer anyar Nimbulake Analisis lan Solusi Ana gelembung cilik ing kartrij tinta.Solusi: Resik printhead 1 nganti 3 kaping.Durung mbusak segel ing ndhuwur kartrid.Solusi: Copot label segel kanthi lengkap.Printhead...
    Waca liyane
  • 5 Alasan kanggo Milih UV Printing

    Nalika ana akeh cara kanggo nyetak, sawetara sing cocog karo kacepetan UV menyang pasar, pengaruh lingkungan lan kualitas warna.Kita seneng percetakan UV.Cepet nambani, kualitas dhuwur, awet lan fleksibel.Nalika ana akeh cara kanggo nyetak, sawetara sing cocog karo kacepetan-kanggo-pasar, pengaruh lingkungan lan warna UV ...
    Waca liyane
  • Printer Kabeh Ing Siji Bisa dadi Solusi kanggo Kerja Sato

    Printer Kabeh Ing Siji Bisa dadi Solusi kanggo Kerja Sato

    Lingkungan kerja hibrida ana ing kene, lan ora ala kaya sing diwedeni wong.Keprigelan utama kanggo kerja hibrida biasane dilebokake, kanthi sikap babagan produktivitas lan kolaborasi tetep positif nalika kerja saka omah.Miturut BCG, sajrone sawetara wulan pisanan pa global ...
    Waca liyane
  • Kepiye carane nyetak printer flatbed UV luwih apik?

    Kepiye carane nyetak printer flatbed UV luwih apik?

    Persis, iki minangka masalah sing umum banget lan umum, lan uga dadi masalah sing paling kontroversial.Efek utama efek printing printer flatbed uv yaiku ing telung faktor gambar sing dicithak, materi sing dicithak lan titik tinta sing dicithak.Telung masalah kasebut katon gampang dingerteni, ...
    Waca liyane
  • APA TEGESÉ HYBRID PRINTING TECHNOLOGY ING BASA INGGRIS?

    APA TEGESÉ HYBRID PRINTING TECHNOLOGY ING BASA INGGRIS?

    Generasi anyar saka hardware print lan piranti lunak manajemen cetak kanthi drastis ngowahi pasuryan industri percetakan label.Sawetara bisnis wis nanggapi kanthi migrasi menyang digital printing wholescale, ngganti model bisnis sing cocog karo teknologi anyar.Wong liya wegah menehi...
    Waca liyane
  • Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Printer UV

    Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Printer UV

    Yen sampeyan nggoleki bisnis sing duwe bathi, coba nggawe bisnis percetakan.Printing nawakake ruang lingkup sing amba, tegese sampeyan bakal duwe pilihan ing ceruk sing pengin ditembus.Sawetara bisa uga mikir yen nyetak ora relevan maneh amarga prevalensi media digital, nanging saben dina ...
    Waca liyane
  • Kain sing Printing DTF Bisa Ditrapake

    Kain sing Printing DTF Bisa Ditrapake

    Saiki sampeyan ngerti luwih akeh babagan teknologi percetakan DTF, ayo ngomong babagan fleksibilitas percetakan DTF lan kain apa sing bisa dicithak.Kanggo menehi sawetara perspektif: printing sublimation utamané digunakake ing polyester lan ora bisa digunakake ing katun.Sablon luwih apik amarga bisa ...
    Waca liyane
  • Apa UV DTF Printing?

    Apa UV DTF Printing?

    Ultraviolet (UV) DTF Printing nuduhake cara printing anyar sing nggunakake teknologi perawatan ultraviolet kanggo nggawe desain ing film.Desain kasebut banjur bisa ditransfer menyang obyek sing bentuke atos lan ora teratur kanthi mencet mudhun nganggo driji banjur ngupas film kasebut.Persyaratan pencetakan UV DTF...
    Waca liyane