Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
spanduk1
spanduk1 (1)
bddbc0b2

Sugeng rawuh ing Aily Group

Aily Group wis darmabakti kanggo nyedhiyani solusi printing lengkap lan printer stabil.

Aliy Group dumunung ing kutha Hangzhou sing ayu lan lembut ing Provinsi Zhejiang.Iku perusahaan perdagangan manca utamané melu dodolan lan produksi peralatan printing iklan format gedhe.Aliy ngekspor mesin foto, mesin uv, mesin laminating, tinta, mesin transfer panas, lan sapiturute, menyang luwih saka 30 negara ing Timur Tengah, Amerika Selatan, Eropa Timur lan wilayah liyane, kanthi dodolan taunan nganti 35 yuta.

Maca Warta Kita

  • Napa print flatbed UV minangka dhaptar blanja ing industri

    Jajak pendapat Width Width 2021 saka profesional cetak format lebar nemokake manawa meh sapratelon (31%) ngrancang kanggo nandur modal ing printer flatbed UV-curing ing sawetara taun sabanjure, nggawe teknologi paling dhuwur ...
    maca liyane
  • Apa Sing Bakal Ngaruhi Kualitas Pola Transfer Dtf

    1.Print head-salah sawijining komponen sing paling penting Apa sampeyan ngerti kenapa printer inkjet bisa nyithak macem-macem warna?Kuncine yaiku papat tinta CMYK bisa dicampur kanggo ngasilake macem-macem warna, ...
    maca liyane
  • Kaluwihan lan Kaluwihan Printer Inkjet

    Printing inkjet dibandhingake karo printing layar tradisional utawa flexo, printing gravure, ana akeh kaluwihan sing bakal dibahas.Inkjet Vs.Screen Printing Screen printing bisa diarani lawas ...
    maca liyane
  • Bentenipun Antarane Solvent lan Eco Solvent Printing

    Printing solvent lan eco solvent biasane digunakake ing sektor pariwara, umume media bisa nyithak nganggo solvent utawa eco solvent, nanging beda-beda ing ngisor iki.Pelarut i...
    maca liyane
  • Masalah lan Solusi Printer Inkjet Umum

    Masalah 1: Ora bisa dicithak sawise kartrij dipasang ing printer anyar Nimbulake Analisis lan Solusi Ana gelembung cilik ing kartrij tinta.Solusi: Resik printhead 1 nganti 3 kaping.durung r...
    maca liyane