Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
page_banner

Tips Teknis

Tips Teknis

  • Apa Sing Bakal Ngaruhi Kualitas Pola Transfer Dtf

    1.Print head-salah sawijining komponen sing paling penting Apa sampeyan ngerti kenapa printer inkjet bisa nyithak macem-macem warna?Tombol iku papat tinta CMYK bisa dicampur kanggo gawé macem-macem werna, printhead minangka komponen paling penting ing sembarang printing proyek, kang jinis printhead digunakake gedhe ...
    Waca liyane
  • Masalah lan Solusi Printer Inkjet Umum

    Masalah 1: Ora bisa dicithak sawise kartrij dipasang ing printer anyar Nimbulake Analisis lan Solusi Ana gelembung cilik ing kartrij tinta.Solusi: Resik printhead 1 nganti 3 kaping.Durung mbusak segel ing ndhuwur kartrid.Solusi: Copot label segel kanthi lengkap.Printhead...
    Waca liyane
  • Kepiye carane nyetak printer flatbed UV luwih apik?

    Kepiye carane nyetak printer flatbed UV luwih apik?

    Persis, iki minangka masalah sing umum banget lan umum, lan uga dadi masalah sing paling kontroversial.Efek utama efek printing printer flatbed uv yaiku ing telung faktor gambar sing dicithak, materi sing dicithak lan titik tinta sing dicithak.Telung masalah kasebut katon gampang dingerteni, ...
    Waca liyane
  • Kain sing Printing DTF Bisa Ditrapake

    Kain sing Printing DTF Bisa Ditrapake

    Saiki sampeyan ngerti luwih akeh babagan teknologi percetakan DTF, ayo ngomong babagan fleksibilitas percetakan DTF lan kain apa sing bisa dicithak.Kanggo menehi sawetara perspektif: printing sublimation utamané digunakake ing polyester lan ora bisa digunakake ing katun.Sablon luwih apik amarga bisa ...
    Waca liyane
  • Apa Bedane Antarane Tinta Eco-Solvent, UV-Cured & Lateks?

    Apa Bedane Antarane Tinta Eco-Solvent, UV-Cured & Lateks?

    Ing jaman modern iki, ana macem-macem cara kanggo nyithak grafis format gedhe, kanthi tinta eco-solvent, UV-cured lan lateks sing paling umum.Saben uwong pengin print rampung metu karo werna sregep lan desain atraktif, supaya padha katon sampurna kanggo pameran utawa promotiontio...
    Waca liyane
  • Apa Tip kanggo Ngresiki Print Head?

    Apa Tip kanggo Ngresiki Print Head?

    Ngresiki printhead minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo ngindhari kabutuhan ngganti printhead.Sanajan kita ngedol printhead lan duwe kapentingan kanggo ngidini sampeyan tuku barang liyane, kita pengin nyilikake sampah lan mbantu sampeyan entuk paling akeh saka investasi sampeyan, mula Aily Group -ERICK seneng diskusi ...
    Waca liyane
  • Bahan apa sing bisa dicithak printer UV?

    Bahan apa sing bisa dicithak printer UV?

    Pencetakan Ultraviolet (UV) minangka teknik modern sing nggunakake tinta curing UV khusus.Lampu UV langsung garing tinta sawise diselehake ing substrat.Mula, sampeyan nyetak gambar kanthi kualitas dhuwur ing obyek nalika metu saka mesin.Sampeyan ora kudu mikir babagan noda sing ora disengaja lan ...
    Waca liyane
  • Apa Kaluwihan lan Kekurangan Tinta UV?

    Apa Kaluwihan lan Kekurangan Tinta UV?

    Kanthi owah-owahan lingkungan lan karusakan sing ditindakake ing planet iki, omah-omah bisnis pindhah menyang bahan mentah sing ramah lingkungan lan luwih aman.Ide kabeh yaiku nylametake planet kanggo generasi sing bakal teka.Mangkono uga ing domain percetakan, tinta UV sing anyar lan revolusioner akeh diomongake ...
    Waca liyane
  • Cara Pangopènan Printer Flatbed UV

    Cara Pangopènan Printer Flatbed UV

    printer UV biasane ora perlu pangopènan,printhead ora diblokir, nanging UV flatbed printer kanggo industri nggunakake beda, kita utamané pirso UV flatbed printer cara pangopènan minangka nderek: Siji .Flatbed pangopènan printer sadurunge miwiti 1. Copot printhead pangayoman plate lan. .
    Waca liyane
  • Printer flatbed UV ing papan KT

    Printer flatbed UV ing papan KT

    Papan KT everyone banget menowo, iku jenis materi anyar, utamané digunakake ing promosi tampilan iklan, model pesawat, hiasan arsitektur, budaya lan seni lan packaging lan aspèk liyane.Ing saben dinten gesang kita, asring prasaja shopping mall promosi tumindak ...
    Waca liyane
  • Enem jinis gagal lan solusi kanggo nyetak gambar printer UV

    Enem jinis gagal lan solusi kanggo nyetak gambar printer UV

    1. Print gambar karo garis horisontal A. Panyebab Gagal: Nozzle ora ing kondisi apik.Solusi: nozzle diblokir utawa semprotan oblique, muncung bisa di resiki;B. Sabab saka Gagal: Nilai langkah ora diatur.Solusi: Setelan piranti lunak cetak, Setelan mesin mbukak tandha pangopènan...
    Waca liyane
  • UV roll to roll klasifikasi printer

    UV roll to roll klasifikasi printer

    Roll UV kanggo muter mesin cetak nuduhake bahan fleksibel sing bisa dicithak dadi gulungan, kayata film alus, kain scraping piso, kain ireng lan putih, stiker mobil lan liya-liyane.Tinta UV digunakake dening mesin UV kumparan utamané tinta fleksibel, lan patte printing ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2