Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
page_banner

Pambuka Printer

Pambuka Printer

  • Kaluwihan lan Kaluwihan Printer Inkjet

    Printing inkjet dibandhingake karo printing layar tradisional utawa flexo, printing gravure, ana akeh kaluwihan sing bakal dibahas.Inkjet Vs.Screen Printing Screen printing bisa diarani cara printing paling tuwa, lan digunakake akeh.Ana akeh watesan ing printing layar.Sampeyan bakal ngerti ...
    Waca liyane
  • Bentenipun Antarane Solvent lan Eco Solvent Printing

    Printing solvent lan eco solvent biasane digunakake ing sektor pariwara, umume media bisa nyithak nganggo solvent utawa eco solvent, nanging beda-beda ing ngisor iki.Tinta pelarut lan tinta pelarut eco Inti kanggo percetakan yaiku tinta sing digunakake, tinta pelarut lan tinta pelarut eco...
    Waca liyane
  • Printer Kabeh Ing Siji Bisa dadi Solusi kanggo Kerja Sato

    Printer Kabeh Ing Siji Bisa dadi Solusi kanggo Kerja Sato

    Lingkungan kerja hibrida ana ing kene, lan ora ala kaya sing diwedeni wong.Keprigelan utama kanggo kerja hibrida biasane dilebokake, kanthi sikap babagan produktivitas lan kolaborasi tetep positif nalika kerja saka omah.Miturut BCG, sajrone sawetara wulan pisanan pa global ...
    Waca liyane
  • APA TEGESÉ HYBRID PRINTING TECHNOLOGY ING BASA INGGRIS?

    APA TEGESÉ HYBRID PRINTING TECHNOLOGY ING BASA INGGRIS?

    Generasi anyar saka hardware print lan piranti lunak manajemen cetak kanthi drastis ngowahi pasuryan industri percetakan label.Sawetara bisnis wis nanggapi kanthi migrasi menyang digital printing wholescale, ngganti model bisnis sing cocog karo teknologi anyar.Wong liya wegah menehi...
    Waca liyane
  • Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Printer UV

    Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Printer UV

    Yen sampeyan nggoleki bisnis sing duwe bathi, coba nggawe bisnis percetakan.Printing nawakake ruang lingkup sing amba, tegese sampeyan bakal duwe pilihan ing ceruk sing pengin ditembus.Sawetara bisa uga mikir yen nyetak ora relevan maneh amarga prevalensi media digital, nanging saben dina ...
    Waca liyane
  • Apa UV DTF Printing?

    Apa UV DTF Printing?

    Ultraviolet (UV) DTF Printing nuduhake cara printing anyar sing nggunakake teknologi perawatan ultraviolet kanggo nggawe desain ing film.Desain kasebut banjur bisa ditransfer menyang obyek sing bentuke atos lan ora teratur kanthi mencet mudhun nganggo driji banjur ngupas film kasebut.Persyaratan pencetakan UV DTF...
    Waca liyane
  • Kepiye Printer Eco Solvent Ngapikake Industri Cetak

    Kepiye Printer Eco Solvent Ngapikake Industri Cetak

    Amarga kabutuhan percetakan teknologi lan bisnis wis berkembang sajrone pirang-pirang taun, industri cetak wis ganti saka printer pelarut tradisional dadi printer pelarut eco.Iku gampang kanggo ndeleng apa transisi dumadi amarga wis luar biasa mupangati kanggo buruh, bisnis, lan lingkungan.. Eco solv...
    Waca liyane
  • Printer inkjet Eco-solvent wis muncul minangka pilihan paling anyar kanggo printer.

    Printer inkjet Eco-solvent wis muncul minangka pilihan paling anyar kanggo printer.Sistem printing inkjet wis dadi populer ing dekade kepungkur amarga pangembangan terus-terusan metode cetak anyar uga teknik sing adaptasi karo macem-macem bahan.Ing awal 2 ...
    Waca liyane
  • Mesin cetak C180 UV Cylinder kanggo nyetak botol

    Mesin cetak C180 UV Cylinder kanggo nyetak botol

    Kanthi asil dandan saka 360 ° rotary printing lan mikro dhuwur jet printing teknologi, silinder lan conthong printer liyane lan liyane ditampa lan Applied ing lapangan packaging thermos, anggur, wedang gendul lan liyane C180 printer silinder ndhukung kabeh jinis silinder, conthong. lan wangun khusus ...
    Waca liyane
  • Printer Flatbed UV Luwih Abot Luwih Apik?

    Printer Flatbed UV Luwih Abot Luwih Apik?

    Apa dipercaya kanggo ngadili kinerja printer flatbed UV kanthi bobot? Jawaban ora.Iki bener njupuk kauntungan saka misconception sing paling wong ngadili kualitas dening bobot.Kene sawetara misunderstandings ngerti.Misconception 1: luwih abot kualitas ...
    Waca liyane
  • Mesin cetak printer UV Format Gedhe minangka tren pangembangan teknologi inkjet ing mangsa ngarep

    Mesin cetak printer UV Format Gedhe minangka tren pangembangan teknologi inkjet ing mangsa ngarep

    Pangembangan peralatan printer UV inkjet cepet banget, pangembangan printer flatbed UV format gedhe mboko sithik dadi stabil lan multi-fungsi, panggunaan peralatan percetakan tinta sing ramah lingkungan wis dadi produk utama saka percetakan inkjet format gedhe ...
    Waca liyane
  • Printer flatbed UV nyedhiyakake penak kanggo urip kita

    Printer flatbed UV nyedhiyakake penak kanggo urip kita

    Aplikasi saka UV flatbed printer liyane lan liyane wiyar, lan wis mlebu kita saben dina, kayata kasus ponsel, instrument panel, watchband, paesan, etc. Uv flatbed printer nggunakake teknologi LED paling anyar, bejat liwat bottleneck digital printin ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2