Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
page_banner

Babagan awake dhewe

Aily Group-Padhangi jagad luwih warni

Aily Group minangka perusahaan teknologi dhuwur ing teknologi percetakan digital sing dumunung ing Hangzhou cedhak karo pelabuhan Shanghai lan Ningbo.

Aily Group didegaké ing 2014. Iku produsen paling awal saka inks UV printer flatbed format gedhe lan laminators darmabakti kanggo nyediakake solusi lengkap kanggo pangolahan printing digital lan teknologi.

Ing 2015 produksi lan dodolan printer Eco solvent lan printer Sublimation ditambahake

Ing 2016, Aily Group ngedegake cabang jaban rangkah ing Nigeria lan ing wektu sing padha ngadegake pabrik khusus ing produksi printer flatbed UV cilik ing Dongguan Sawise ekspansi baris produk.

babagan awake dhewe

Produk utama Aily Group saiki kalebu

Printer Silinder Uv Kab

Printer Silinder Kab

图层 18

Printer Flatbed UV

图层 1

UV hibrida

图层 7

Eco Solvent Printer Kab

图层 9

Printer Sublimasi

图层 19

Consumables

Garis produk sugih uga wis mimpin kanggo liyane lan liyane bebarengan ono gunane lan win-win proyèk kerjasama antarane Aily Group karo agen domestik lan manca.

Saliyane partisipasi luwih saka 15 pameran Domestik lan manca saben taun, luwih saka 50 yuta pesenan wis ditransaksikake , saka Amerika Selatan Eropa Timur Tengah Asia lan negara liyane ing pitung taun kepungkur.perusahaan wis footprints ing limang bawana karo agen lan pelanggan ing luwih saka 30 negara ing saindhenging donya.

Kita duwe merek dhewe, jenenge: OMAJIC NEWIN lan INKQUEEN Saka teknologi produksi nganti kualitas produk nganti layanan teknis, manajemen sing cerdas wis entuk pujian saka pangguna:

Aily Group duwe tim layanan sawise-sales profesional, lan kabeh 6 insinyur teknis bisa komunikasi kanthi lancar ing basa Inggris, sing ningkatake efisiensi latihan lan efisiensi layanan.

babagan awake dhewe
babagan awake dhewe
babagan awake dhewe

Sawise pirang-pirang taun dandan lan pangembangan, AILYGROUP saiki wis dadi merek terkenal ing printer UV, printer inkjet, printer transfer termal, mesin laminating lan tinta.Nduwe karakteristik presisi dhuwur, kacepetan cepet, stabilitas sing kuat, lan liya-liyane, sing bisa dibandhingake karo produk sing padha ing Jepang.

Sistem inspeksi kualitas lengkap lan standar kemasan sing ketat mesthekake yen saben pelanggan entuk produk sing marem.

Sawetara produk wis lulus sertifikasi ISO12100: 2010 CE SGS, lan wis entuk sawetara sertifikat paten ...

Ayo kita gabung tangan bebarengan kanggo ngawula kualitas apik lan layanan kanggo pelanggan wicaksana, kanggo nggawe donya lan urip luwih warni.