Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
page_banner

Kabar Perusahaan

Kabar Perusahaan

  • Mesin Cetak Aily Group Ditampilake ing Personal Fair ing Indonesia

    Mesin Cetak Aily Group Ditampilake ing Personal Fair ing Indonesia

    Pameran ora bisa dianakake kanthi normal nalika jaman epidemi.Agen-agen Indonesia nyoba ngetokne papan anyar kanthi nampilake 3.000 produk grup kasebut ing pameran pribadi limang dina ing pusat perbelanjaan.Mesin Percetakan Grup Aily uga ditampilake ing pameran kalebu ...
    Waca liyane
  • Solusi One Stop Printing Saka Aily Group

    Solusi One Stop Printing Saka Aily Group

    Hangzhou Aily Import & Export Co., Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi sing berkantor pusat ing Hangzhou, kita riset lan ngembangake printer multi-tujuan, printer UV flated lan printer industri lan ...
    Waca liyane
  • Jeneng Grup Aily Sinonim karo Peralatan Cetak Digital Unggul

    Jeneng Grup Aily Sinonim karo Peralatan Cetak Digital Unggul

    Jeneng Aily Group sinonim karo peralatan, kinerja, layanan lan dhukungan digital sing unggul.Aily Group sing ramah pangguna nanging kanthi teknologi canggih Eco Solvent Printer, DTF Printer, Sublimation Printer, UV Flatbed Printer lan macem-macem tinta lan obat-obatan ...
    Waca liyane
  • Kenapa Pilih Kita?

    Kenapa Pilih Kita?

    Printer inkjet Eco-solvent wis dadi pilihan paling anyar kanggo printer amarga fitur sing ramah lingkungan, warna sing sregep, daya tahan tinta, lan nyuda biaya kepemilikan.Pencetakan Eco-solvent wis nambah keuntungan tinimbang printing solvent amarga dilengkapi tambahan ...
    Waca liyane