Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
page_banner

Printer Flatbed UV-LED UV2513 kanthi printhead 3/4 I3200-U1

katrangan singkat:

1. Dilengkapi printheads EP- I3200-U1.
2. Print head warming device.Our anyar flatbed UV251.
3. Printer dilengkapi printhead i3200 U1, urip Kepala bisa 15-18month, kacepetan dhuwur lan rega competitive.Kita bisa ngirim 2 mesin set ing siji wadhah 20 kaki.


Detail Produk

Parameter Teknologi

Tag produk

Rincian

1. High Quality Papan

Printing stabil terus-terusan

cdfdgfd

2.4 platform vakum zona kapisah

Zona operasi sing kapisah ndadekake kontrol akurat menyang platform vakum.

cvdv

3. Pasokan tinta negatif + capping

Priksa manawa printing kacepetan dhuwur lan nyuplai tinta stabil.

cfvd

4. Anti tabrakan

Setelan iki nglindhungi sirah printer supaya ora lara, supaya sirah printer luwih suwe

cdvdfv

5. Otomatis dhuwur ndeteksi

cdvdfvfd

6. Sistem weker massal tinta

Saben warna duwe weker kekurangan tinta individu, supaya pelanggan luwih gampang ngerteni warna tinta sing ora cukup.

cdcsg


Aplikasi

cfgb

Pambuka perusahaan

cdvfvg


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model No. Eric 2513
    Kepala printer 3/4pc I3200-U1
    Jinis Mesin Otomatis, Flatbed, Lampu LED UV, Printer Digital
    Ukuran Cetak Maks 2500 * 1300 mm
    Dhuwur Print Max 10 cm
    Bahan kanggo Print Logam, Plastik, Kaca, Kayu, Keramik, Akrilik, Kulit, dll,
    Arah Printing Unidirectional Printing utawa Bi-directional Printing Mode
    Resolusi Printing Mode 1: 4Pass 1CMYK + 1W + 1V = 3 kepala;kacepetan 11Sqm / h
    Mode 2: 4Pass 2CMYK + 2W = 4 kepala;kacepetan 19Sqm / h
    Mode 3: 4Pass 4CMYK =4heads ;kacepetan 30Sqm / h
    Nomer Nozzle 3200
    Werna Tinta CMYK+W+C
    Tipe Tinta Tinta UV
    Sistem Tinta Botol Tinta 1500ml Kab
    Format file PDF, JPG, TIFF, EPS, AI, lsp
    Bobot Media Maks 75 KG/M²
    Sistem Operasi WINDOWS 7/WINDOWS 8/WINDOWS 10
    Antarmuka 3.0 LAN
    Piranti lunak Photoprint / Maintop
    Basa Cina/Inggris
    Tegangan 220V
    Lingkungan Kerja suhu: 27 ℃ - 35 ℃, asor: 40% -60%
    Tipe Paket Kasus Kayu
    Ukuran mesin 4100 * 10000 * 1350 mm
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita