Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
page_banner

printer uv kasedhiya kabeh ukuran 3 pc kepala I3200 U1 1440dpi kasus telpon ubin keramik kayu 3d uv flatbed mesin cetak kanggo didol

katrangan singkat:

1. Printer UV nganggo teknologi sumber cahya kadhemen LED paling anyar, ora ana radiasi termal. Cahya cepet tanpa preheating, suhu permukaan bahan cetak kurang tanpa deformasi.

2. Nganggo mode pendinginan banyu (sirkulasi banyu), ing mangsa panas tanpa lingkungan AC uga bisa duwe efek ngobati cahya sing apik

3. Media jinis adsorpsi diadopsi kanggo ndandani platform, materi tetep, lan meneng timbal drive balok printing kanggo mindhah dening kabecikan saka adsorption lan penet roll.Platform struktur luwih cocok kanggo nglukis, ukuran plate printing gedhe.

4. Peralatan kasebut nduweni macem-macem bahan cetak, media sing fleksibel kayata: Sticky Notes, PVC, film reflektif, kanvas, karpet, kulit, lan liya-liyane. Media atos kayata: kaca, genteng, logam, langit-langit, papan aluminium, kayu. , pintu, papan akrilik, papan kaca organik, papan busa, papan bergelombang.


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    urip layanan saka Printheads 24 sasi
    Area printing maksimal 60*90cm
    warna CMYK+W+V(3 pcs printhead)/ CMYK Lc Lm+W (4 pcs printheads)
    CMYK Lc Lm+W+V(3 pcs printheads)
    kacepetan Printing 4 pass 12 sqm/h, 6 pass 10 sqm/h, 8 pass 8 sqm/h
    Resolusi pirst 360*1080 dpi,720*1800 dpi
    Mesin printer UV
    Bahan cetak Tipe: akrilik, papan aluminium, papan, ubin keramik, papan busa, lembaran logam. kaca, karton lan obyek datar liyane
    Ketebalan: 20cm Bobot: 15kg ukuran maksimal 600mmx900mm
    Dhuwur printing 0-13cm
    lampu uv Lampu curing LED, nggunakake wektu suwene 20000 jam
    Antarmuka transfer tanggal /
    Piranti lunak rip PhotoPrint, Ultraprint,
    Tegangan suplai, Daya AC110v/AC220v,50/60Hz
    Format gambar Tiff, JEPG, Postscript3, EPS, PDF, lsp.
    Lingkungan operasi Suhu: 20°C-28°C Kelembapan:40%-60%
    Tinta aviable tinta UV
    Sistem suplai tinta Tangki tinta 500 ml kanthi pasokan terus-terusan tekanan positif
    Transfer data USB
    Cara ngangkat Platform munggah lan mudhun
    Tipe Papan (merek) Hoson
    merek rel Hiwin
    konsumsi daya 950 W
    Komputer Windows 7/Windows 8/Windows 10
    arah Printing Printing arah Uni utawa printing arah Bi
    Metode printing Drop on demand Piezo Eletric Inkjet
    Kualitas printing Kualitas fotografi sing bener
    Ukuran mesin 152*165*130 cm
    Ukuran paket 165*177*90 cm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita