Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
page_banner

Napa print flatbed UV minangka dhaptar blanja ing industri

Jajak pendapat Width Width 2021 saka profesional cetak format lebar nemokake manawa meh sapratelon (31%) ngrancang kanggo nandur modal ing printer flatbed UV-curing ing sawetara taun sabanjure, nempatake teknologi ing ndhuwur dhaptar tujuan tuku.

Nganti saiki, akeh bisnis grafis bakal nganggep biaya awal flatbed UV dhuwur banget kanggo dibenerake - dadi apa sing diganti ing pasar kanggo nggawe sistem iki nomer siji ing akeh dhaptar blanja?

Kaya ing pirang-pirang industri, pelanggan cetak tampilan pengin produke sanalika bisa.Turnaround telung dina dudu layanan premium maneh nanging saiki dadi norma, lan malah cepet dikalahake dening panjaluk kiriman dina sing padha utawa malah siji jam.Akeh 1.6m utawa luwih cilik solvent utawa eco-solvent roll-fed printer bisa nyithak karya kualitas dhuwur ing kacepetan dhuwur, nanging carane cepet print metu saka piranti mung bagean saka proses.

Grafis sing dicithak nganggo tinta pelarut lan eko-pelarut kudu dibuwang sadurunge dipasang, downtime biasane luwih saka enem jam, sing butuh sawetara juggling kanggo nampung menyang layanan sing dikarepake kanthi cepet.Langkah sabanjure ing proses kasebut, nglereni lan nglebokake output gulungan menyang media pungkasan, uga mbutuhake wektu lan tenaga kerja.Cetakan bisa uga kudu dilaminasi.Ing wektu iki, kacepetan nyengsemaken printer cepet pelarut roll-panganan bener bisa nimbulaké masalah: bottleneck ing departemen pagawean sing bakal nyegah njupuk grafis kasebut menyang pelanggan.

Ngelingi faktor wektu lan tenaga kerja iki bebarengan karo biaya sing luwih jelas babagan biaya awal lan bahan konsumsi, tuku printer flatbed UV-curing wiwit katon kaya investasi sing luwih adil.Potongan sing dicithak nganggo tinta sing diobati UV langsung garing nalika metu saka printer, ngilangake proses gassing sing dawa sadurunge laminating.Pancen, laminasi bisa uga ora dibutuhake, gumantung saka aplikasi, amarga finish tahan lama UV.Cetakan banjur bisa dipotong lan dikirim kanggo entuk layanan premium sedina - utawa malah siji jam.

Panjaluk pelanggan liyane sing dijawab kanthi percetakan UV-curable yaiku keluwesan materi.Uga minangka substrat papan tampilan standar, printer UV kanthi primer bisa nyithak apa wae, kalebu kayu, kaca lan logam.Tinta UV putih lan bening ngundhakake cetakan warna sing kuat ing substrat sing peteng lan ngidini kreatifitas kanthi efek 'titik ilang'.Bebarengan, fitur-fitur kasebut nambah nilai sing signifikan.

ER-UV2513 minangka salah sawijining printer flatbed UV sing menehi tandha kothak kasebut.Bisa nyetak kanthi kualitas sing bisa didol ing udakara 20sqm / jam, cukup gedhe kanggo nangani ukuran papan sing populer lan kanthi kemampuan priming sing dibangun kanggo nyetak ing macem-macem substrat standar lan luwih ora biasa kanthi warna putih, gloss lan sugih, printer iki bisa ketemu. sing pangarepan customer terkenal.Ing iklim pemasok sing saingan kanggo menehi rega murah lan pangiriman luwih cepet, flatbed sing bisa diobati UV minangka keputusan investasi sing logis.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk lan layanan format sudhut ERICK, manggaklik kene.


Wektu kirim: Sep-13-2022