Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
page_banner
  • Printer flatbed UV format gedhe

    Printer flatbed UV format gedhe

    Printhead: 4 pcs EP-i3200 U1

    Printing ukuran: 2500*1300mm

    Dhuwur print: 100mm

    Kacepetan cetak: 4 pass CMYK + W + V = 3 kepala, Kacepetan 11sqm / jam

    4 pass 2CMYK + 2W = 4heads, kacepetan 19sqm / h

    4 pass 4CMYK = 4 kepala, kacepetan 30sqm / h

  • Brosur Printer UV2513 G5/G6

    Brosur Printer UV2513 G5/G6

    1. Nggunakake 3-8pcs Ricoh g5/g6 Printer Head: Dhuwur tliti & Stabilitas, Gampang kanggo njaga, kacepetan luwih cepet
    2. Print CMYK + W + V ing wektu sing padha.
    3.Universal Printer: bisa nyithak meh kabeh barang warata kajaba tekstil;
    4. Piranti Anti-statis: kanthi efektif ngilangi listrik statis ing medium
    5. Milling Beam lan HIWN Guide Nggawe stabil lan Precision Gerakan