Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
page_banner

Masalah lan Solusi Printer Inkjet Umum

Masalah1: Ora bisa dicithak sawise kartrij dipasang ing printer anyar

Analisa Nimbulaké lan Solusi

  • Ana gelembung cilik ing kartrid tinta.Solusi: Resik printhead 1 nganti 3 kaping.
  • Durung mbusak segel ing ndhuwur kartrid.Solusi: Copot label segel kanthi lengkap.
  • Printhead macet utawa rusak.Solusi: Ngresiki printhead utawa ngganti yen urip mati.
  • Ana gelembung cilik ing kartrid tinta.Solusi: Resik printhead, lan sijine cartridges ing mesin kanggo sawetara jam.
  • Tinta wis digunakake mati.Solusi: Ganti kartrid tinta.
  • Ana impurities ing printhead.Solusi: Ngresiki printhead utawa ngganti.
  • Printhead macet amarga printhead durung bali menyang tutup protèktif sawise printing utawa cartridge durung dipasang pas wektune supaya printhead kapapar udhara dawa banget.Solusi: Ngresiki printhead nganggo kit pangopènan profesional.
  • Printhead rusak.Solusi: Ganti printhead.
  • Kepala cetak ora cocog, lan volume jet tinta gedhe banget.Solusi: Ngresiki utawa ngganti printhead.
  • Kualitas kertas cetak kurang apik.Solusi: Gunakake kertas kualitas dhuwur kanggo sublimasi.
  • Kartrid tinta ora dipasang kanthi bener.Solusi: Pasang maneh kartrid tinta.

Masalah2: Nyetak garis-garis, garis putih utawa gambar dadi luwih entheng

Analisa Nimbulaké lan Solusi

Masalah 3: Printhead macet

Analisa Nimbulaké lan Solusi

Masalah4: Tinta burem sawise dicithak

Analisa Nimbulaké lan Solusi

Masalah5: Isih nuduhake tinta metu sawise masang kartrij tinta anyar

Analisa Nimbulaké lan Solusi

 

Yen sampeyan isih duwe keraguan babagan pitakonan ing ndhuwur, utawa sampeyan nemoni perkara sing luwih angel, sampeyan bisahubungi kitalangsung, lan pakar consulting profesional bakal nyedhiyani sampeyan karo layanan 24 jam saben dina.


Wektu kirim: Sep-13-2022