Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
page_banner

Bentenipun Antarane Solvent lan Eco Solvent Printing

Printing solvent lan eco solvent biasane digunakake ing sektor pariwara, umume media bisa nyithak nganggo solvent utawa eco solvent, nanging beda-beda ing ngisor iki.

Tinta solvent lan tinta eco solvent

Inti kanggo percetakan yaiku tinta sing digunakake, tinta pelarut lan tinta pelarut eco, loro-lorone tinta adhedhasar pelarut, nanging tinta pelarut eco minangka jinis sing ramah lingkungan.

Eco solvent nggunakake tatanan sing ramah lingkungan, ora ngemot bahan sing mbebayani.Kanthi nggunakake tinta solvent ing printing, liyane lan liyane wong weruh dening ambu ora enak mambu, lan bisa tahan kanggo dangu kang mbebayani kanggo kesehatan manungsa.Dadi kita nggoleki tinta sing kalebu kabeh keuntungan tinta pelarut nanging ora mbebayani kanggo awak lan lingkungan.Eco solvent tinta cocok kanggo nggunakake.

Formulasi Tinta

Parameter Tinta

Parameter tinta solvent lan tinta eco solvent beda.Kalebu nilai PH sing beda, tegangan permukaan, viskositas, lsp.

Printer Solvent lan Printer Eco Solvent

Printer solvent utamane printer format grant, lan printer eco solvent ukurane luwih cilik.

Kacepetan Printing

Kacepetan cetak kanggo printer solvent luwih dhuwur tinimbang printer eco solvent.

Print Head

Kepala industri utamane digunakake kanggo printer pelarut, Seiko, Ricoh, Xaar dll, lan kepala Epson digunakake kanggo printer pelarut eco, kalebu Epson DX4, DX5, DX6, DX7.

Aplikasi kanggo printing solvent lan eco solvent printing

Iklan njero ruangan kanggo percetakan eco solvent

Pencetakan Eco solvent utamane digunakake kanggo program iklan njero ruangan, spanduk njero ruangan, poster, wallpaper, grafis lantai, POP ritel, tampilan backlit, spanduk fleksibel, lan sapiturute. resolusi dhuwur, titik tinta cilik, liyane liwat printing.

Panggunaan njaba kanggo printing solvent

Printing solvent utamane digunakake kanggo iklan ruangan, papan reklame, bungkus tembok, bungkus kendaraan dll.

PLS hubungi kula kanggo informasi luwih lengkap!


Wektu kirim: Sep-13-2022