Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
page_banner

Kaluwihan lan Kaluwihan Printer Inkjet

Printing inkjet dibandhingake karo printing layar tradisional utawa flexo, printing gravure, ana akeh kaluwihan sing bakal dibahas.

Inkjet Vs.Screen Printing

Printing layar bisa disebut cara printing paling tuwa, lan digunakake akeh.Ana akeh watesan ing printing layar.

Sampeyan bakal ngerti manawa ing percetakan layar tradisional, wong kudu misahake gambar dadi 4 warna, CMYK, utawa nggunakake warna titik sing cocog karo karya seni.Banjur kanggo saben werna nggawe piring layar sesuai.Tempel tinta utawa pengental menyang media liwat layar siji-siji.Iki pancen karya sing akeh wektu.Malah iku roto cilik bakal njupuk akeh dina kanggo rampung printing.Kanggo printing volume gedhe, wong nggunakake mesin sablon Rotary gedhe.Nanging mung bisa nyepetake proses printing.Nanging ing printing inkjet, sampeyan bisa ngirit wektu kanggo nggawe layar, gambar saka komputer menyang media langsung.Sampeyan bisa entuk output sawise rampung ngrancang lan nyithak.Ora ana watesan MOQ kanggo pesenan apa wae.

Ngirit wektu, aja nggawe layar langkah demi langkah

Akurat, werna jetting menyang media bebarengan ing Pico skala sampah.

Apa sampeyan sijine saben layar kanthi manual utawa dening mesin, sampeyan bisa ndeleng akèh printing defections disebabake ora akurat aligning.Nanging ing printing inkjet, iki sacoro apik dikontrol dening printhead, ing skala sampah pico.Malah sampeyan bisa ngontrol saben titik tinta kanthi mode printing skala abu-abu.Dadi ora ana watesan warna kanggo desainer, karya seni apa wae bisa dicithak.Ora kaya printing layar mung ngidini 12 warna maksimal ing karya seni desain sampeyan.

Inkjet Vs.Flexo lan Gravure Printing

Printing Flexo lan gravure dikenal amarga kemampuan nyetak cepet lan reproduksi grafis sing apik.Nanging biaya dhuwur saka piring nggawe diblokir kanggo pesenan cilik.

Ngirit biaya

Nggawe piring kanggo nyetak gravure minangka barang sing larang, sanajan bisa digunakake maneh.Utamane kanggo pesenan cilik, sawetara panjaluk cetak khusus, akeh variasi kayata mung kode bar sing beda kanggo gambar sampeyan.Ing kasus kaya mengkono, printing inkjet bakal dadi pilihan apik kanggo sampeyan.

Ora MOQ

Sampeyan bakal kene MOQ 1000 meter balabala…nalika arep kanggo ngatur proyek printing.Nanging ing printing inkjet, MOQ ora bakal ngganggu sampeyan.Lan pemilik bisnis cilik bisa mbukak sawetara printer inkjet.

Kekurangan Printing Inkjet

Senajan ana akeh kaluwihan saka printing inkjet, ana uga sawetara cacat nang.

Biaya Pangopènan Printer

Printer berteknologi tinggi iki bakal mangan kabeh sabar nalika nemu masalah yen sampeyan dudu pakar printer, kepiye carane nemtokake masalah percetakan, masalah tinta?masalah printer?masalah piranti lunak?masalah printhead?Biaya iku loro ing wektu lan dhuwit.Yen printhead rusak, ngganti printhead mesthi larang regane.Nanging saben wong bakal maju sawise ngrampungake masalah lan milih mitra sing bisa dipercaya (mitra tinta, supplier printer, lsp) penting kanggo karya sampeyan.

Manajemen werna

Saben pemilik printer inkjet bakal angel nindakake manajemen warna, amarga saben aspek bisa dadi faktor sing mengaruhi warna percetakan.Tinta, media, ICC, panyusutan printer, suhu lingkungan lan printer, kelembapan lan liya-liyane. Dadi, netepake standar sing digunakake lan dilatih staf cukup penting.

PLS hubungi kula kanggo informasi luwih lengkap!


Wektu kirim: Sep-13-2022