Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
page_banner

Apa Sing Bakal Ngaruhi Kualitas Pola Transfer Dtf

1.Print sirah-salah siji komponen paling penting

Apa sampeyan ngerti kenapa printer inkjet bisa nyithak macem-macem warna?Tombol iku papat inks CMYK bisa pipis kanggo gawé macem-macem werna, printhead minangka komponen paling penting ing sembarang proyek printing, kang jinis printhead digunakake nemen mengaruhi kasil sakabèhé saka project, supaya status saka printhead penting banget kanggo kualitas efek printing.Printhead digawe karo akeh komponen listrik cilik lan macem-macem muncung sing bakal nahan warna tinta sing beda-beda, bakal nyemprotake utawa nyelehake tinta menyang kertas utawa film sing dilebokake ing printer.
Contone, printhead Epson L1800 duwe 6 larik bolongan nozzle, 90 ing saben baris, total 540 bolongan nozzle.Umumé, luwih akeh bolongan muncung ing sirah cetak, luwih cepet kacepetan cetak, lan efek cetak bakal luwih apik banget.

Nanging yen sawetara bolongan nozzle clogged, efek printing bakal risak.Amarga tinta korosif, lan ing njero printhead kasusun saka plastik lan karet, kanthi nambah wektu panggunaan, bolongan muncung bisa uga disumbat kanthi tinta, lan permukaan kepala cetak uga kena kontaminasi tinta. lan bledug.Umur print head bisa udakara 6-12 wulan, mula printhead kudu diganti ing wektu yen sampeyan nemokake strip test ora lengkap.

Sampeyan bisa nyithak strip test saka printhead ing piranti lunak kanggo mriksa status printhead.Yen garis sing terus-terusan lan lengkap lan werna sing akurat, nuduhake yen muncung ing kondisi apik.Yen akeh garis sing intermiten, banjur printhead kudu diganti.

2. Setelan piranti lunak lan kurva cetak (profil ICC)

Saliyane pengaruh printhead, setelan ing piranti lunak lan pilihan saka kurva printing uga bakal mengaruhi efek printing.Sadurunge miwiti nyetak, pilih unit ukuran sing tepat ing piranti lunak sing dibutuhake, kayata cm mm lan inci, banjur setel titik tinta menyang medium.Sing terakhir yaiku milih kurva cetak.Kanggo entuk output sing paling apik saka printer, kabeh parameter kudu disetel kanthi bener.Kaya sing kita ngerteni manawa macem-macem warna dicampur saka patang tinta CMYK, dadi kurva sing beda utawa Profil ICC cocog karo rasio campuran sing beda.Efek printing uga bakal beda-beda gumantung saka profil ICC utawa kurva printing.Mesthine, kurva uga ana hubungane karo tinta, iki bakal dijlentrehake ing ngisor iki.

Sajrone nyetak, tetesan tinta individu sing dilebokake ing substrat bakal mengaruhi kualitas gambar sakabèhé.Tetes cilik bakal ngasilake definisi sing luwih apik lan resolusi sing luwih dhuwur.Iki utamane luwih apik nalika nggawe teks sing gampang diwaca, utamane teks sing duwe garis sing apik.

Panganggone tetes sing luwih gedhe luwih apik yen sampeyan kudu nyetak kanthi cepet kanthi nutupi area sing gedhe.Tetes gedhe luwih apik kanggo nyetak potongan-potongan datar sing luwih gedhe kayata signage format gedhe.

Kurva cetak dibangun ing piranti lunak printer, lan kurva kasebut dikalibrasi dening insinyur teknis miturut tinta kita, lan akurasi warna sampurna, mula disaranake nggunakake tinta kanggo percetakan sampeyan.Piranti lunak RIP liyane uga mbutuhake sampeyan ngimpor profil ICC kanggo dicithak.Proses iki cumbersome lan ora grapyak kanggo newbies.

3.Format gambar lan ukuran piksel

Pola sing dicithak uga ana hubungane karo gambar asli sampeyan.Yen gambar sampeyan wis dikompres utawa piksel kurang, asil output bakal kurang.Amarga piranti lunak printing ora bisa ngoptimalake gambar yen ora cetha banget.Dadi luwih dhuwur resolusi gambar, luwih apik asil output.Lan gambar format PNG luwih cocok kanggo dicithak amarga ora latar mburi putih, nanging format liyane ora, kayata JPG, bakal aneh banget yen sampeyan nyithak latar mburi putih kanggo desain DTF.

4. Tinta DTF

Inks beda duwe efek printing beda.Contone, tinta UV digunakake kanggo nyetak ing macem-macem bahan, lan tinta DTF digunakake kanggo nyetak ing film transfer.Printing Curves lan profil ICC digawe adhedhasar testing lan pangaturan ekstensif, yen sampeyan milih tinta, sampeyan bisa langsung milih kurva sing cocog saka piranti lunak tanpa nyetel profil ICC, sing ngirit wektu akeh, Lan tinta lan kurva kita apik. dicocogake, werna dicithak uga paling akurat, supaya iku Highly dianjurake sing milih tinta DTF kita kanggo use. asil dicithak.Elinga yen sampeyan ora kudu nyampur inks beda kanggo nggunakake, iku gampang kanggo mblokir printhead, lan tinta uga duwe urip beting, Sawise botol tinta dibukak, kang dianjurake kanggo nggunakake munggah ing telung sasi, digunakake, aktivitas tinta bakal mengaruhi kualitas print, lan kemungkinan clogging sirah print bakal nambah.Tinta sing disegel lengkap nduweni umur simpan 6 sasi, ora dianjurake kanggo nggunakake yen tinta wis disimpen luwih saka 6 sasi

 

5. DTF transfer film

Ana macem-macem macem-macem film sing nyebar ing pasar DTF.Umumé, film sing luwih buram ngasilake asil sing luwih apik amarga cenderung duwe lapisan sing nyerep tinta.Nanging sawetara film duwe lapisan bubuk sing ngeculke sing nyebabake cetakan ora rata lan sawetara wilayah mung ora gelem njupuk tinta.Nangani film kuwi angel karo wêdakakêna terus-terusan diguncang lan pucuk driji ninggalake tandha bekas driji ing kabeh film.
Sawetara film diwiwiti kanthi sampurna nanging banjur melengkung lan gelembung sajrone proses ngobati.Iki salah siji jinis film DTF ing tartamtu ketoke duwe suhu leleh ngisor saka bubuk DTF.Kita rampung nyawiji film sadurunge bubuk lan ing 150C.Mungkin iki dirancang kanggo bubuk titik leleh ngisor?Banjur mesthi bakal mengaruhi kemampuan ngumbah ing suhu dhuwur.Iki jinis film liyane warped banget, ngangkat dhewe munggah 10cm lan macet ing ndhuwur open, nyetel dhewe ing geni lan ngrusak unsur dadi panas.
Film transfer kita digawe saka bahan poliethelin berkualitas tinggi, kanthi tekstur sing kandel lan lapisan bubuk frosted khusus, sing bisa nggawe tinta tetep lan ndandani.Kekandelan njamin lancar lan stabilitas pola cetak lan njamin efek transfer

6. Curing open lan wêdakakêna adhesive

Sawise lapisan wêdakakêna adesif ing film sing dicithak, langkah sabanjure yaiku nyelehake ing oven perawatan sing dirancang khusus.Oven perlu kanggo panas suhu kanggo 110 ° paling, yen suhu ngisor 110 °, bubuk ora bisa rampung ilang, asil ing pola ora kang kuwat ditempelake ing landasan, lan iku gampang kanggo kokain sawise dangu. .Sawise oven wis tekan suhu sing disetel, kudu tetep dadi panas paling ora 3 menit.Dadi oven penting banget amarga bakal mengaruhi efek tempel saka pola, oven substandard minangka ngimpi elek kanggo transfer DTF.
Wêdakakêna adesif uga mengaruhi kualitas pola sing ditransfer, kurang kenthel yen bubuk adesif kanthi kualitas sing luwih murah.Sawise transfer rampung, pola bakal gampang umpluk lan retak, lan daya tahan banget.Mangga pilih wêdakakêna adhesive panas nyawiji dhuwur-bahan kita kanggo mesthekake kualitas yen bisa.

7. Mesin penet panas lan kualitas T-shirt

Kajaba faktor-faktor utama ing ndhuwur, operasi lan setelan pers panas uga kritis kanggo transfer pola.Kaping pisanan, suhu mesin penet panas kudu tekan 160 ° supaya bisa nransfer pola saka film menyang T-shirt.Yen suhu iki ora bisa tekan utawa wektu penet panas ora cukup, pola kasebut bisa dikupas ora rampung utawa ora bisa ditransfer kanthi sukses.
Kualitas lan flatness saka T-shirt uga bakal mengaruhi kualitas transfer.Ing proses DTG, sing luwih dhuwur isi katun T-shirt, sing luwih apik efek printing.Sanajan ora ana watesan kasebut ing proses DTF, sing luwih dhuwur isi katun, sing luwih kuat nempel pola transfer.Lan T-shirt kudu ing negara warata sadurunge transfer, supaya kita banget menehi saran sing T-shirt bakal ironed ing penet panas sadurunge proses transfer diwiwiti, iku bisa njaga lumahing T-shirt rampung warata lan ora ana Kelembapan nang. , sing bakal njamin asil transfer paling apik.
Apa sampeyan pengin sinau luwih akeh?Hubungi kita
Apa sampeyan pengin dadi Value Added Reseller?Nglamar saiki
Apa sampeyan pengin dadi afiliasi Aily Group?Register saiki!


Wektu kirim: Sep-13-2022