Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
page_banner
  • Printer dtf transfer panas 4 kepala i3200 60cm anyar Kanthi Mesin Pengering Pengocok Bubuk Otomatis

    Printer dtf transfer panas 4 kepala i3200 60cm anyar Kanthi Mesin Pengering Pengocok Bubuk Otomatis

    Jeneng produk Dtf Pet Film Printer Aplikasi Busana Layanan Sawise-sales Disedhiyakake Dhukungan Online Printhead 4pcs I3200 Bahan cetak PET Transfer Film Tinta Pigmen Tinta Printing Ukuran 600mm Warna Tinta CMYK+W Resolusi 720x720_4pass 720x1800_6pass 360x2400_6pass Software 360x2400
  • Printer film YL650 DTF

    Printer film YL650 DTF

    1. Nggunakake 2pcs 4720 Printer Head (i3200-A1 uga kasedhiya): Dhuwur tliti & Stabilitas, Gampang dijaga, Kacepetan luwih cepet
    2. Aluminium munggah-mudhun capping sation: kekiatan kuwat ndhukung printing tliti dhuwur
    3. Akurasi Printing Dhuwur: 2.5pl
    4. Tangki tinta 2L kanthi weker tinta + 200ml botol tinta sencondary: pasokan tinta volume gedhe, kurang gangguan produksi
    5. Weker kekurangan tinta: ngelingake operator nambah tinta ing wektu kanggo ndhukung produksi terus-terusan
    6. Tinta putih goyang lan sistem sirkulasi: nyedhiyani kepala saka clogging gampang
    7. Aluminium vaccum paltform: nggawe media kelet banget kanggo platform
    8. Milling beam lan Hiwin guide nggawe Gerakan stabil lan tliti