Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
page_banner
  • format besar 1016 uv kaca furnitur kulit uv led printer mesin cetak uv flatbed printer

    format besar 1016 uv kaca furnitur kulit uv led printer mesin cetak uv flatbed printer

    Harga printer flatbed UV Fitur utama:

    1. Kepala EP-DX5/DX7/XP600/TX800 impor Jepang lan kepala RH TH5241 G5i/G5/G6 opsional

    2.CMYK putih lan varnish opsional kanggo lumahing nggilap lan printing kualitas dhuwur

    3. Nganyarke sistem tekanan negatif kanggo njamin akurasi dhuwur 0.01kp prabédan kanggo kinerja printing kualitas dhuwur

    4.Vacuum amben kanggo terus media fleksibel kaya PVC, Papan umpluk, sheet acrylic etc.

    5.Aplikasi ing industri iklan & signage lan industri dekorasi

    6. Bisa nyithak ing Kaca, Logam, Ubin Keramik, PVC, Akrilik, Kulit, Plastik, Kayu, lsp.

  • UV1016 3pcs G5i UV Printer Brosur

    UV1016 3pcs G5i UV Printer Brosur

    1. Iku nginstal Jepang RH TH5241 MEMS teknologi industri inkjet printhead
    2. Diimpor SMC tekanan negatif gauge bisa njamin stabil meksa negatif saka printing sirkuit tinta
    3. Kontrol katup solenoid saka kartrij sekunder ora gampang mlebu udara lan luwih dipercaya
    4. Adsorption plate adopts fluorocarbon hard oksidasi teknologi & Zone kontrol
    5. Sistem kontrol piranti lunak printing nganggo transmisi port jaringan gigabit
    6. 3PL variabel dot printing ink drop