Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
page_banner
  • Brosur DTF Printer&Powder Shaker

    Brosur DTF Printer&Powder Shaker

    1. Nggunakake 2pcs xp600 Printer Head: Dhuwur tliti & Stabilitas, Gampang kanggo njaga, kacepetan luwih cepet;
    2. Print Head Carriage Auto Dhuwur Detektif: Nglindhungi uga saka sirah printer;
    3. Botol Tinta Putih kanthi Pengaduk lan Sirkulasi Sistem: Kanggo nyegah udan tinta, ora bakal ngrusak sirah;
    4.Universal Printer: bisa nyithak meh kabeh barang warata kajaba tekstil;
    5. Milling Beam lan HIWN Guide Nggawe stabil lan Precision Gerakan;
    6. Piranti Pemanas Kepala Printer: Bisa digunakake sanajan ing papan sing adhem.

  • Printer DTF Cilik A3 30cm Mesin Tinta Film PET DTF A3 Printer DTF kanthi Mesin Pewarna Bubuk

    Printer DTF Cilik A3 30cm Mesin Tinta Film PET DTF A3 Printer DTF kanthi Mesin Pewarna Bubuk

    Solusi printing iki duwe 3 bagean:

    1. Printer Sublimasi tinta pigmen
    2. Mesin Goyang Powder
    3. Panas penet lan printing consumables.
    Kaluwihan:
    1. Cocog kanggo warna latar mburi lan apa wae jinis kain T-shirt, aplikasi universal.
    2. 0Sawise dicithak, ora perlu ngethok vinyl kanthi kapisah, ngirit wektu lan tenaga kerja;
    3. Consumables luwih murah, lan output luwih apik tinimbang printing sublimation umum.