Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
page_banner
  • Paling laris UV DTF A1 3/4pcs i3200 U1 Printhead Mesin Printer Objek UV

    Paling laris UV DTF A1 3/4pcs i3200 U1 Printhead Mesin Printer Objek UV

    1. Rel guide ultra-sepi, ora ana swara, balok alloy aluminium super-kuwat lan platform cetakan terpadu kanggo njamin stabilitas lan kualitas dhuwur saka proses printing;

    2. Desain anti-tabrakan troli bisa nglindhungi printhead lan njamin kesinambungan lan stabilitas proses pencetakan;
    3. Dilengkapi nozzles 3/4 i3200-u1, printing langsung, akurasi printing dhuwur, werna padhang lan ora ana prabédan werna, tekanan negatif sirkuit tinta sirkulasi, printing Gamelan;
    4. Ora ana tata huruf, ora ana ukiran, pola telung dimensi lan mengkilat.