Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
page_banner

60*90 cm Digital Inkjet Kaca Kayu Kulit Plotter UV Flatbed Printer RH TH5241 G5i Print Head UV Printer

katrangan singkat:

60*90 cm Digital Inkjet Kaca Kulit Kayu Plotter Uv Flatbed Printer RH TH5241 G5i Kepala Uv Printer; Apa sing luwih larang yaiku bisa dicetak ing

Media sing cocog: akrilik, kristal, kulit, plastik, logam, lembaran aluminium, PVC, ABS, watu, ubin keramik, papan KT, papan kayu, papan busa, permukaan sing rata bisa dicithak, sanajan ing permukaan kurva 3mm kasedhiya


Detail Produk

Tag produk

Warna tinta UV
CMYK + W + V
konsumsi tinta
10-40 ml / m²
Metode Pendinginan
Water cycling Sistem Pendingin
Jinis lampu
Lampu UV Kab
imbuhan dhuwur
Otomatis karo sensor.
kacepetan Printing

4 liwat: 4,9m2 / h
6 liwat: 3,3m2 / h
8 liwat: 3m2 / h

微信图片_20220620113335_副本


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita