Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
page_banner
  • Kepala cetak UV Silinder kacepetan dhuwur

    Kepala cetak UV Silinder kacepetan dhuwur

    1. Warna putih varnish printing kacepetan dhuwur

    2. 360 ° printing rotasi mulus

    3. Bisa entuk paket lengkap tanpa celah ing sekitar 360 ° ing silinder

    Instal lan print.

    4. Pas sampurna kanggo silinder lan coner

  • Printer Digital Cylinder C180

    Printer Digital Cylinder C180

    Printer UV silinder kacepetan dhuwur, 360 ° printing mulus, CMYK + W + V printing wektu sing padha dilengkapi teknologi rotary printing Newest.Dhukungan CMYK + W + V printing, cocok kanggo A akèh jinis bahan.

  • Printer Silinder Kacepetan Tinggi UV-LED

    Printer Silinder Kacepetan Tinggi UV-LED

    Printer inkjet Eco-solventwis muncul minangka pilihan paling anyar kanggo printer amarga fitur sing ramah lingkungan, warna sing sregep, daya tahan tinta, lan nyuda biaya kepemilikan.Eco-solvent printingwis nambah keuntungan liwat printing solvent lagi teka karo dandan tambahan.Peningkatan kasebut kalebu gamut warna sing amba lan wektu pangatusan sing luwih cepet.Mesin Eco-solventduwe fiksasi tinta sing luwih apik lan luwih tahan goresan lan bahan kimia kanggo entuk cetakan sing berkualitas.Printer Eco-solvent format gedhe digital saka omah Aily Digital Printing duwe kecepatan cetak sing ora cocog lan kompatibilitas media sing amba.Printer Eco-solvent digitalmeh ora ana ambune amarga ora akeh senyawa kimia lan organik.Digunakake kanggo vinyl lan flex printing, Eco-solvent adhedhasar kain printing, SAV, PVC banner, backlit film, kaca film, etc.Mesin cetak eco solventsing ekologis aman, digunakake digunakake kanggo aplikasi njero ruangan lan tinta digunakake biodegradable.Kanthi nggunakake tinta eco-solvent, ora ana karusakan ing komponen printer sing bisa nylametake sampeyan saka ngresiki sistem kanthi asring lan uga nambah umur printer.Tinta Eco-solvent mbantu nyuda biaya kanggo output print.Aily Digital Printing nawakake printer Eco-solvent sing sustainable, dipercaya, berkualitas tinggi, tugas abot, lan biaya-efektif kanggo nggawe bisnis percetakan sampeyan nguntungake.

     

     

  • Mesin cetak rotary UV kacepetan dhuwur C180

    Mesin cetak rotary UV kacepetan dhuwur C180

    Kanthi panjaluk kustomisasi sing saya tambah, industri percetakan digital wis mbantu akeh industri ngrampungake upgrade.Saiki giliran bahan silinder kanggo entuk printing sing luwih maju, kanthi kacepetan sing luwih dhuwur, biaya sing luwih murah, luwih trep, luwih ramah lingkungan.Resolusi minangka printer UV Silinder Kacepetan Dhuwur sing ndhukung grafis lancar lan mulus ing CMYK sing sregep kanthi kepala cetak putih lan varnis khusus.Pemrograman lanjut entuk percetakan heliks sing dipatenake sing ngatasi masalah sirah paling gedhe ...